Werkwijze en tarieven

Werkwijze en tarieven

Persoonlijke assistent / conciërge service

We kunnen telefoneren, afspraken boeken, aanbevelen, onderzoeken, reserveren, bestellen, wachten, regelen, winkelen, boodschappen doen ... alles wat u nodig heeft, wanneer u het nodig heeft.
Door onze ervaring en de vele contacten met vertegenwoordigers, leveranciers, ... besparen wij u tijd, geld en garanderen wij de best mogelijke service.
Klinkt te mooi om waar te zijn? Waarom probeert u het vandaag niet en ziet u het zelf?

De conciërgedienst

De conciërgedienst - occasioneel - per uur

Wenst u sporadisch beroep te doen op onze diensten? Weet u nog niet hoeveel keer u gebruik zal maken van onze diensten? Dan past ons uurtarief plan perfect bij u. Met ons uurtarief heeft u de flexibiliteit om van alle diensten gebruik te maken wanneer u maar wilt en zonder verplichtingen. Uw persoonlijke en zakelijke taken uitbesteden zodat u de tijd heeft om van het leven te genieten. Er is geen contract om te ondertekenen, u blijft bij ons omdat u dat wilt - niet omdat het moet.

Lees meer
Uw persoonlijke lifestyle manager - urenbundels

Uw persoonlijke lifestyle manager - urenbundels

Geniet van extra kortingen en extra voordelen door gebruik te maken van onze urenbundels. Hoe meer uren u koopt, hoe voordeliger het wordt. Onze urenbundels geeft u de flexibiliteit om al onze diensten te gebruiken wanneer u maar wilt en zonder verplichtingen. Met elke bundel kunt u uw persoonlijke en zakelijke taken uitbesteden, zodat u de tijd heeft om van het leven te genieten. Heeft u specifieke behoeften en vereisten? Laat het ons weten. Er is geen contract om te ondertekenen, u blijft bij ons omdat u dat wilt - niet omdat het moet.

Lees meer
Uw persoonlijke assistent - abonnement

Uw persoonlijke assistent - abonnement

Met onze abonnementsformule heeft u op de meest voordelige manier een persoonlijke assistent. U bepaalt op voorhand hoeveel uren u per maand gebruik wenst te maken van uw P.A. Hoe meer uren u op uw P.A. beroep doet, hoe voordeliger het wordt. Met onze maandelijkse abonnement heeft u alle vrijheid om gebruik te maken van onze diensten, waar en wanneer u wenst.

Lees meer

Wenst u ook dat uw dagelijks leven eenvoudiger was?

Informeer hier naar de vele mogelijkheden