VIP & Butler Services

"Invisibly Present"

VIP & Butler Services

Gespecialiseerd in professionele VIP diensten voor particulieren, bedrijven, hotels en evenementenbureau's. Originele en unieke ervaringen.

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van onvergetelijke ervaringen waar persoonlijke service belangrijk is.
Organiseert u een occasionele of eenmalige gebeurtenis zoals een trouwfeest, communie, verjaardagsfeest, jubileum, ....?
Komen er binnenkort belangrijke gasten in uw hotel overnachten en nét dat extra service verwachten?
Ontvangt u als bedrijf buitenlandse klanten of medewerkers?
VIP & Butler Services heeft ervaring met staatshoofden, politici, CEO's, internationale artiesten, ...
Ontdek hieronder een greep uit onze diensten.


Feesten & Evenementen

Feesten & Evenementen

Feest of event in het vooruitzicht? Ons team van professionals maken al uw wensen en dromen waar! Geniet zonder stress van uw feest of evenement, wij zorgen voor de volledige uitwerking en coördinatie.

Lees meer
VIP onthaal door butler

VIP onthaal door butler

Verwelkomen in stijl? Doe beroep op onze professionele, ervaren en gecertificeerde butlers. Zo bent u zeker dat u een geslaagde eerste indruk maakt op uw genodigden.

Lees meer
Butler voor een dag

Butler voor een dag

Tenminste 1 dag zonder zorgen? U kan ons inzetten voor verschillende taken tijdens een professioneel event of een privéfeest zoals een huwelijk, een communiefeest, een jubileum, enz. Wij garanderen flexibiliteit en persoonlijke service.

Lees meer
Chauffeursdiensten

Chauffeursdiensten

Op zoek naar een directiechauffeur voor enkele uren, een week of maand(en),...? Wil u zorgeloos naar de luchthaven gebracht worden? Organiseert u een event met shuttledienst of valet service? Moeten onze parkingboys (butlers) voor een vlotte en ordelijke manier het parkeren coördineren?

Lees meer
Shopping butler

Shopping butler

Een origineel cadeau voor moederdag, secretaressedag, verjaardag, Valentijn,...? Deze exclusieve service van een shopping butler vormt een onvergetelijk geschenk voor wie u dierbaar is of voor wie u oprecht in de bloemetjes wil zetten. Onze butler tilt uw shoppingervaring naar een hoger niveau.

Lees meer
Champagne sabreren

Champagne sabreren

Sabreren maakt altijd indruk en geeft een feestelijke toets aan elk evenement zoals een trouwfeest, stijlvolle opening van een zaak, receptie, jubileum, ... Het sabreren van champagne, ook wel sabrage genoemd, is een traditionele en ceremoniële manier om een champagnefles te openen.

Lees meer
Schoenpoetsservice

Schoenpoetsservice

Een schoenpoetsstand tijdens een beurs of evenement? Of schoenen poetsen op kantoor? Het is een originele en exclusieve ervaring die lang zal bijblijven.

Lees meer
Huishoudmanager

Huishoudmanager

Op zoek naar een vertrouwenspersoon die uw huishouden regelt?

Lees meer
Picknick

Picknick Butler Service

U wilt uw geliefde verrassen met een romantische picknick? U plant een zomerse picknick met vrienden? Of liever 's avonds bij een kampvuur met livemuziek? U denkt aan een picknick als afsluiter van een teambuilding event? Of u ziet in de picknick wel een originele familie-uitstap? Een picknickarrangement volledig op maat!

Lees meer
Hotelbutler

Hotelbutler

Tijdens uw verblijf op hotel vervult de butler de rol van persoonlijk assistent. Vanuit een uitgebreide opleiding in etiquette levert hij steeds een persoonlijke service op een discrete en subtiele manier. Hij staat altijd klaar om u te helpen en te dienen en anticipeert op al uw wensen en verlangens.

Lees meer
Diensten voor hotels, B&B's en vakantieparken

Personeelstekort?

Hebt u nood aan professionele ondersteuning of extra personeel? Moet u een onvoorziene drukke periode overbruggen? Heeft u behoefte om tijdelijk personeel te vervangen of moeten er specifieke taken uitgevoerd worden tijdens een evenement?

Lees meer
Reisbegeleider

Reisbegeleider / Reisgids

De wereld zien! Veel mensen dromen hiervan. Toch is het niet zo evident. Misschien spreekt u de taal niet of hebt u weinig ervaring met internationaal reizen? Misschien schrikt de organisatie van de reis u af? Wel, met de hulp van onze reisbegeleider kan u alsnog uw reisdromen realiseren.

Lees meer
Babysit - kinderoppas

Babysit - kinderoppas

U plant een avondje uit? Een weekendje weg? U wenst kinderanimatie tijdens uw feest of opendeurdag? Onze professionele kinderoppas- en babysitdiensten bezorgen uw kinderen fijne momenten.

Lees meer
Personal assistant

Persoonlijk assistent

Een personal assistant helpt u met de meest uiteenlopende taken zodat u uw tijd kan spenderen aan wat u zelf het belangrijkst vindt.

Lees meer
Helikopterdiensten

Helikopterdiensten

Een helikopter nodig voor een evenement, personenvervoer, een foto- en filmvlucht of een (speciaal) transport? Wij verlenen deze diensten met diverse helikopters. Bovendien regelen wij de noodzakelijke vergunningen bij de juiste instanties om op een door u gekozen locatie te mogen landen en opstijgen. Zo geniet u zorgeloos én in stijl van de voordelen die een helikopter u biedt.

Lees meer
Privéjet verhuur

Verhuur van privéjets

VIP & Butler Services beschikt over alle vliegtuigtypes, privéjets, business jets, helikopters en lijntoestellen voor VIP's en dit overal ter wereld, 24/7, 365 dagen per jaar. Het huren van een privéjet is een flexibel en economisch alternatief voor het bezit van een eigen toestel en jetcardprogramma's.

Lees meer
VIP luchthaven assistant

VIP luchthaven assistentie

Reizen is spannend en avontuurlijk. Maar het kan ook vervelend zijn. Zeker de tijd die u doorbrengt op de luchthaven is er dikwijls teveel aan. Met persoonlijke begeleiding op de luchthaven biedt VIP & Butler Services een oplossing voor dit probleem.

Lees meer

Arrangementen

Lees meer
Spreker: Kristiaan Polgar

Gastpreker: Kristiaan Polgar

Op zoek naar een spreker voor uw bijeenkomst? Origineel, enthousiasmerend en uitermate praktisch. Als spreker Kristiaan Polgar aan het woord is geweest wordt er nog dagen nagepraat over de herkenbare situaties en toepasbare inzichten en vaardigheden.

Lees meer