DROOMT U VAN EEN PERFECTE TUIN?

Snelle & professionele uitvoering van uw tuinonderhoud, ontwerp of aanleg.

Tuinaanleg & Tuinonderhoud

Een mooie en goed onderhouden tuin is het ultieme genot. Maar de aanleg en het onderhoud ervan kosten tijd, en vragen om kennis van zaken. Dit komt bovenop uw professionele verantwoordelijkheden, waardoor uw tuin u vooral veel werk en weinig genot oplevert. Hiervoor kan u gelukkig ook beroep doen op ons team. Wij staan garant voor de creatie en opvolging van uw droomtuin. We realiseren al uw ideeën, gaande van compacte, gezellige stadstuinen tot totaalprojecten op grote oppervlaktes.

We beschikken over een team van tuinaannemers, hoveniers, tuinmannen en tuinarchitecten, elk met zijn eigen specialisatie als het gaat over tuinen.
Hierdoor kan u bij ons terecht voor het aanleggen van tuinen, opritten, terrassen, gazons, beplanting, paden, tuinafsluitingen of vijvers.
Een periodiek onderhoud van uw tuin is perfect mogelijk. Snoeien van bomen, hagen, struiken doen wij voor u met de glimlach.
Wilt u graag een Engelse tuin, of toch liever een moderne en strakke tuin? Onze tuinarchitect ontwerpt voor u de tuin van uw dromen.

Uw voordelen

Kies voor onze tuinaanleg en -onderhoudsdiensten als u wil genieten van:

  • Een tuin aangelegd volgens uw wensen
  • Een perfect onderhouden tuin het jaar rond
  • Stipte vakmensen met kennis van zaken
  • Onberispelijke service
  • veel quality time in en rond uw tuin