Zelfstudie met persoonlijke begeleiding

Theorie butlertraining - zelfstudie

Een theoretische fundering is een vereiste zodat je die basis kunt gebruiken om jezelf te ontwikkelen en om te kunnen blijven leren.

Theoretische kennis als basis voor de praktijk

Om onze studenten op hetzelfde beginniveau te brengen, hebben we 10 verschillende theoriemodules geïntroduceerd ter voorbereiding van de praktijkcursus. Tijdens een maximum van 10 weken moet deze theoretische cursus met geïntegreerde opdrachten en testen afgewerkt worden.

De periode van 10 weken laat iedereen toe om op eigen tempo te studeren, de nodige feedback te krijgen en een getuigschrift te ontvangen.
Op het einde van elke week verwachten we uw testen en/of afgewerkte opdrachten om het niveau van begrijpen te evalueren.
Het is pas na het volledig afronden van een module dat de volgende module kan starten.

De maximumduur van de theoretische cursus is 10 weken. Afhankelijk van de ijver van de student, kan deze periode wezenlijk korter worden.

Feedback van de hoofdbutler

Elke module wordt gecorrigeerd door onze hoofdbutler Kristiaan Polgar. Hij beantwoordt eventuele vragen steeds binnen de 48 uren. Hij begeleidt en evalueert u op een constante basis. Bovendien heeft u wekelijks een videogesprek met hem.

In de cursus komen alle aspecten van het bulter-zijn aan bod. Hierbij een opsomming van enkele van de vele thema's die behandeld worden:

  • Wat is de essentie van dienstverlening?
  • Hoe maakt u een goede eerste indruk?
  • Hoe gebruikt u de telefoon?
  • Etiquette en manieren
  • Hoe ontvangt u gasten aan tafel?
  • Het belang van de juiste lichaamstaal
  • Persoonlijke verzorging
  • Hoe serveert u eten & drinken?
  • Wat zijn de taken van een butler?
  • Huishoudmanagement

Contract

Bij het doorlopen van het volledige opleidingstraject, d.w.z. theoretische opleiding + fysieke butlertraining + hotelbutler of junior butler of senior butler, krijgt u van VIP & Butler Services een exclusief contract aangeboden.

Certificaat: het bewijs van uw kennis

Na het succesvol afronden van de 10 modules krijgt u een certificaat. Dit certificaat bewijst dat u alle onderdelen van de theoretische cursus van de Academy for Butler & Lifestyle Management heeft afgerond. Hiermee kunt u zich inschrijven voor een van de praktijktrainingen: junior butler, hoofdbutler, hotelbutler en senior butler.

Praktische informatie:

Type: theorie
Duur: maximaal 10 weken voor 10 modules
Certificaat: ja
Investering: € 2.990

Wij voorzien, als enige op de markt, de meest kwalitatieve theoriecursus met persoonlijke begeleiding van onze hoofdbutler.
Indien u toch van mening bent dat de eerste module niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij u de volledige investering van de theoretische cursus terug. Echter, wij zijn ervan overtuigd dat deze cursus voldoet aan de hoogste norm van uw verwachtingen.

Interesse om kennis op te doen?

Schrijf u in voor de theoretische cursus