OVERAL EN ALTIJD VEILIG VOELEN

Persoonlijke beveiliging & Personal Training

Security & Protection Services

Wat als u niet meer achterom hoeft te kijken? Zorgeloos buitenkomen in een wereld vol criminaliteit en misdaad? Wij zijn uw specialist in hoogwaardige persoonsbeveiliging & personal training op maat!

De dag van vandaag is het van essentieel belang om uzelf en uw dierbaren te beschermen.
Door veranderingen in de maatschappij en de omgeving, komen zaken zoals bedreiging of afpersing vaker voor dan u zou denken.
Niet alleen in of rondom ondernemingen, ook op straat of tijdens een druk evenement zijn de risico’s aanwezig.
Aarzel niet, minimaliseer het risico!

Wij bieden hoogwaardige persoonsbeveiliging, -begeleiding en -bewaking aan en streven volledige klanttevredenheid na om aan uw hoge verwachtingen te voldoen. Deze diensten omvatten o.a. event beveiliging, VIP security, patrouille, chauffeursdiensten en getuigenbescherming.

Tevens bieden wij u personal training op maat aan. Onze zelfverdedigingsexperten staan u bij om uw weerbaarheid te verhogen. Professionele Krav Maga zelfverdedigingslessen die exclusief voor u opgesteld worden. Wij houden rekening met uw tempo, uw schema en uw doelstelling.

Onze maatschappij heeft meer en meer te maken met bedreigingen die steeds dichterbij komen. Hiervoor willen wij uw partner zijn in het voorkomen van eventuele vervelende situaties.