Privéchauffeur

Een vloot aan luxevoertuigen om u veilig en in stijl te brengen naar waar u wilt zijn.

Privéchauffeur

Als VIP chauffeur zijn wij er van bewust dat het belangrijk is om op tijd te arriveren op uw bestemming. Daarnaast zal uw chauffeur steeds in de buurt zijn zodat u nergens hoeft te wachten op vervoer. Wij beschikken over een groot en exclusief wagenpark om aan elke vraag te kunnen voldoen. U kan op ons rekenen voor zowel binnen- als buitenlandse opdrachten.

Onze professionele, ervaren, gecertificeerde chauffeurs in uniform rijden in volledig uitgeruste en propere luxewagens.
Stiptheid, flexibiliteit en ongeëvenaarde dienstverlening staan bij ons voorop.

Indien gewenst voorzien we graag dranken, zakdoeken, kranten en magazines.

Ontdek HIER onze wagenpark.

Artiestenvervoer

Heeft u één of meerdere artiesten die vervoer moeten worden?
Er wordt steeds duidelijk op voorhand gecommuniceerd met de artiest of het management hoe laat en waar de artiest opgehaald zal worden.
Dit geldt zowel voor binnen- als buitenlandse ritten.
Wij beschikken over een groot en exclusief wagenpark.

DJ vervoer

België is een belangrijk DJ- en evenementenland. Daarom is het belangrijk dat het vervoer van DJ's naar de verschillende evenementen tot in de kleinste puntjes is voorbereid.
Wij zorgen ervoor dat elke DJ op zijn wenken wordt bediend waarbij elk onderdeel van de rider ingevuld zal worden.

Uw eigen wagen op vakantie?

Ziet u op tegen de lange rit naar uw vakantiebestemming, maar wenst u toch uw eigen wagen ter beschikking te hebben op reis? Wij brengen uw wagen naar het adres terwijl u comfortabel reist per vliegtuig of per trein. Bij aankomst staat uw wagen voor u klaar. Wenst u tijdens uw verblijf gebruik te maken van de diensten van de chauffeur? Dat kan natuurlijk ook. Zo geniet u ten volle van uw vakantie.

Na uw vakantie brengen wij uw auto weer veilig thuis.

VIP Close Protection Chauffeur

Is persoonlijke veiligheid zeer belangrijk voor u? Laat u dan zowel privé als zakelijk vervoeren door onze close protection chauffeur.

Hij is uw ideale vertrouwenspersoon om in complexe verkeerssituaties diverse beveiligingsmanoeuvres met defensieve rijstijl toe te passen. In bedreigende situaties zoals agressie, stalking of poging tot ontvoering, beheerst de security chauffeur volgende technieken waarmee hij de VIP in veiligheid brengt:

  • ontsnappingstechnieken bij bedreiging of dreigende houding
  • 180-graden slip achterwaarts
  • rem- en bochtentechniek met verhoogde snelheid
  • rijden met volgauto en/of observatievoertuig
  • improvisatievermogen en initiatieven nemen in risicosituaties

Het leren ontsnappen uit bedreigende situaties vraagt van de chauffeur, naast de beheersing van rijtechnieken, een grote fysieke en mentale inspanning. Onze chauffeurs hebben de nodige opleiding genoten om met deze omstandigheden optimaal om te gaan om uw veiligheid te garanderen.

Op zoek naar een privéchauffeur?

Neem contact op met ons