COÖRDINEREN VAN HUISHOUDEN & BEHEREN VAN EIGENDOM(MEN)

Met jarenlange ervaring, duidelijke communicatie en hoogstaande service.

PRIVE CONCIERGE & HUISHOUDMANAGEMENT

Je wil een oplossing voor de organisatie en coördinatie van je huishouding. Volledig ontzorgd worden van alle praktische zaken rondom je woning of tweede verblijf. Je wil gemoedsrust vinden in het beheer en opvolging van je eigendom(men). Meer quality time en rust in je hoofd en huis.

Interieurverzorging:

Om je gezinsleven te ondersteunen heb je een huishoudhulp nodig dat verder gaat dan de gekende poetshulpen. Buiten de taken zoals poetsen, strijken, ramen wassen, wil je een huishoudster met oog voor detail. Iemand die de voorraad controleert, boodschappen doet, maaltijden kookt, bedden ververst, ... Een interne opleiding over materiaal- en productkennis is vanzelfsprekend.

Privé conciërge:

Om ook tijdens je vakanties een zorgeloze tijd te beleven, doe je beroep op onze conciërge service.
Je kan terecht voor het algemeen beheer van je tweede verblijf (winter & zomer), organiseren en superviseren van onderhoudswerken, controles uitvoeren van uw eigendom, in ontvangst nemen en controleren van goederen bij levering, onthaal van huurders bij sleuteloverhandiging, opmaken van plaatsbeschrijving voor en na verhuring, babysitservice, boodschappendienst, of het voorzien in persoonlijke services

Ons team van medewerkers en geselecteerde partners staan klaar om snel en efficiënt te werken.
Uiteraard werken we ook samen met de door jouw gekozen vakmensen.

Ontdek hier onze bijkomende diensten die je het leven aangenamer maken.