EEN VIRTUELE OF PERSOONLIJKE ASSISTENT DIE JE BIJSTAAT

Waar efficiëntie, productiviteit en resultaat samengaan

PERSOONLIJK ASSISTENT

Je bent op zoek naar een virtuele assistent of persoonlijk assistent om je maximaal bij te staan bij uiteenlopende opdrachten. Iemand die je op privé of zakelijk vlak kan assisteren.

Ons team vult de taken van personal assistant erg breed in. Wij gaan verder dan de klassieke taken van een persoonlijk assistent in het zakelijk leven. In hoofdzaak komt het erop neer dat de PA u helpt met de organisatie van uw privéleven en/of uw zakelijk leven. Wij nemen een aantal taken uit handen waardoor u meer tijd krijgt voor belangrijkere dingen.

Elke dag ben je als ondernemer veel tijd kwijt aan diverse secretariële en administratieve taken, kortweg je dagelijks management.
Onze virtuele assistent ontlast je met werk waar je geen zin in hebt, waar veel tijd in kruipt of waar je te weinig kennis van hebt.
We zorgen dat je werkdag efficiënter ingevuld kan worden.

Als persoonlijk assistent (ook voor PAB) vervullen wij een zeer uitgebreid en divers takenpakket om u bij te staan in uw dagelijks leven.
U kan op ons rekenen voor hulp bij verplaatsingen en reizen, verzorgende taken uitvoeren, dagelijks helpen bij het opstaan, slapengaan en persoonlijke hygiëne, boodschappen doen, huishoudelijke taken, gezelschap en hulp bij hobby’s en ontspanning, hulp bij financiële en administratieve taken, tolken, opvang, vervoeren of helpen bij huiswerk van de kinderen.