Waar persoonlijke aanpak, discretie en flexibiliteit samen komen.

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in persoonlijk lifestyle management & privé conciërge. Wij ontzorgen u van uw dagelijkse taken, organiseren uw feesten en plannen uw reizen. Onze conciërgedienst en huishoudmanager zorgen voor uw woning en beheren uw eigendom(men). Door onze hoogstaande service en uitgebreide ervaring vervullen wij steeds al uw wensen.

2014: De oprichting van VIP & Butler Services is een feit.
Ondertussen zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf binnen de sector met verschillende afdelingen.
De kernwaarden van het bedrijf zijn: passie voor kwaliteit, discretie, integriteit, perfectionisme en persoonlijke service.
Alle opdrachten worden onder leiding van een gecertificeerde butler uitgevoerd. Hierdoor garanderen wij een vlekkeloze organisatie voor het zakelijke en privé.

2016: Hospitality & Butler Academy wordt boven het doopvont gehouden om een antwoord te bieden aan de stijgende vraag naar professioneel opgeleid personeel voor hotels, bedrijven en privé huishoudens.
Het unieke aan de school is dat iedereen er terecht kan voor gespecialiseerde opleidingen, korte cursussen, boeiende workshops en originele teambuilding activiteiten, en dat gegradueerden meteen een exclusief contract aangeboden krijgen bij VIP & Butler Services Group.

2018: Oprichting van Private Concierge & Lifestyle Management waar privé, zakelijke of residentiële klanten terecht kunnen voor het regelen van de meest uiteenlopende zaken. Voor iedereen die kwaliteit, zekerheid en flexibiliteit belangrijk vindt.