Opleiding hotelbutler - 2 weken

Opleiding hotelbutler - 2 weken

De hotelbutler fungeert als dé sleutelfiguur voor de hotelgasten. Hij levert uitzonderlijke service met oog voor detail. Hij zorgt ervoor dat niet alleen alle wensen van de hotelgasten worden vervuld, maar dat bovendien hun verwachtingen worden overstegen. Tijdens de opleiding tot hotelbutler leert u de kneepjes van dit vak.

Een hotelbutler levert een persoonlijke service op een discrete en subtiele manier. Hij is er steeds op gefocust om de gasten een uiterst comfortabel verblijf te bezorgen. De opleiding voor hotelbutlers gaat in op alle aspecten van deze veeleisende job. Niet minder dan 150 thema's komen aan bod in de loop van deze training die twee weken duurt.

U wordt getraind om voorzichtig om te gaan met alle gasten, van aankomst tot vertrek, zonder uzelf op te dringen. De vereiste aandacht voor detail en het vermogen om te anticiperen op de behoeften van de gasten vormen een cruciaal onderdeel van het lesprogramma.

Het is niet mogelijk om hier alle 150 items van het programma op te lijsten, maar op de agenda staan onder andere butler standaarden, communicatievaardigheden, persoonlijke ontwikkeling, etiquette en manieren, anticiperen, bediening, management van de garderobe, wijnen en spirits.

Tijdens de opleiding tot hotelbutler gelden voor alle deelnemers volgende kledingvoorschriften:

  • Donkergrijs (antraciet) kostuum. Het is mogelijk om dit via de school aan te kopen.
  • Zwarte kousen
  • Zwart lederen riem (optioneel)
  • Wit hemd met dubbel manchet (heren) of bloes (dames)
  • Zwarte Oxford schoenen (heren) of stijlvolle schoenen met hakken (max. 4 cm)

Interesse in een contract?
VIP & Butler Services biedt u een exclusief contract aan indien u het volledige opleidingstraject doorlopen heeft, d.w.z. theoretische opleiding + fysieke butlertraining + hotelbutler,

Soort: theorie + praktijk
Duur: 2 weken
Certificaat: Ja
Investering: € 2.990 (excl. BTW)

Interesse in een intensieve hotelbutler training ?

Schrijf u hier in voor de opleiding hotelbutler