Discrete dienstverlening op maat van de klant

Cuore Sportivo

Discrete dienstverlening op maat van de klant

23/10/2018 - 15:23

Op zoek naar een op en top professionele kracht die alles wat moet gebeuren op de achtergrond in goede banen leidt. Iemand die zich onzichtbaar kan maken, maar ook zichtbaar aanwezig kan zijn waar en wanneer dat nodig is? Dan bent u bij VIP & Butler Services aan het juiste adres. "Wij staan garant voor een gepersonaliseerde dienstverlening op maat", vertelt Kristiaan Polgar, Managing Director en Hoofdbutler.

Professioneel en gecertificeerd

VIP & Butler Services werd opgericht door Kristiaan Polgar, een gedreven organisator en punctuele planner in hart en nieren. Na een succesvolle carrière in de financiële wereld gooide hij het roer volledig om en maakte de overstap naar de wereld van de persoonlijke dienstverlening. Samen met zijn team weet hij van elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring te maken.

"VIP & Butler Services verzorgt butlerdiensten voor hotels, bedrijven en privépersonen. Onze klanten kunnen een persoonlijke butler inhuren voor bijvoorbeeld feesten, evenementen, verjaardagen of persoonlijke begeleiding. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk professionele en gecertificeerde butlers die een uitstekende opleiding hebben genoten en van discretie hun handelsmerk hebben gemaakt. Ze zijn gebonden aan een strenge, deontologische code waarbij eerlijkheid en betrouwbaarheid vooropstaan. Met VIP & Butler Services leveren we een discrete dienstverlening waarbij de klant zelf, zijn of haar partner, de organisatie of de genodigden centraal staan. Ons doel is een uitzonderlijke en exclusieve meerwaarde te leveren, de tevredenheid van onze klanten is immers ons grootste kapitaal. Met wie op onze diensten wenst te rekenen, houden we een persoonlijk gesprek waarin we alle noden en behoeften overlopen. We werken altijd op maat, afgestemd op het beschikbare budget en op wat de klant van ons verlangt. We maken duidelijke afspraken zodat iedereen weet wat men kan en mag verwachten."

Multi getalenteerde personen

Bij VIP & Butler Services kunnen butlers afzonderlijk geboekt worden voor verschillende opdrachten.

"Met een 'hotelbutler' is er voortdurend een persoonlijke butler in de buurt. Hij zorgt voor een discrete en subtiele dienstverlening en is altijd bereid iemand te helpen en te dienen, waarbij hij uitstekend opgeleid is om op alle wensen en verlangens te anticiperen. Een huishoudbutler is niet alleen een klassieke butler, maar ook een huishoudmanager. Het zijn multi getalenteerde, praktisch ingestelde personen die zorg dragen voor het algemeen management van een huis of landgoed. Zij hebben supervisie over andere personeelsleden, organiseren evenementen, leveren persoonlijke assistentie, nemen de agenda onder hun hoede en staan in voor chauffeursdiensten. Uiteraard nemen zij ook de meer traditionele taken ter harte zoals onder meer tafelbediening en het serveren van dranken, het beheer van de wijnkelder, het organiseren van jachten en het verzorgen van antiek en kunstwerken. U kan bij ons ook een "butler voor een dag" huren. Dat kan zelfs al vanaf vier uren voor bijvoorbeeld een etentje. De butler ontvangt en begeleidt de gasten in stijl, bereidt het diner tot in de puntjes voor, zorgt voor een perfect gedekte tafel, dient de verschillende gangen op - met professionele uitleg en zorgt ook nog eens voor het opruimen van de keuken. Ook een butler voor privé huishouden is mogelijk evenals een butler voor speciale evenementen zoals de opening van een gebouw of de voorstelling van een product of dienst. We hebben ook shopping butlers en zelfs een picknick butler".

Picknick in de bergen

Naast specifieke butlerdiensten staat VIP & Butler Services ook in voor chauffeursdiensten en zijn er verschillende mogelijkheden in functie van evenementen.

"Met onze chauffeursdiensten kan de klant zich stijlvol en veilig laten vervoeren, zodat men tijd heeft voor andere zaken onderweg en men ontspannen op de bestemming aankomt. Wie een evenement organiseert, weet dat het belangrijk is de juiste persoon op de juiste plaats te hebben. Ook voor events levert VIP & Butler Services gedetailleerd maatwerk van de hoogste kwaliteit. Verder bieden wij ook luchthavenservice, helicopterservice, het huren van een privéjet en hebben we speciale reisbutlers-begeleiders. Een voorbeeld? Recent hebben we een originele picknick georganiseerd in de Oostenrijkse bergen. De klant had ons gevraagd 'iets speciaals' te bedenken om vijf zakenpartners te bedanken voor het jarenlange vertrouwen. We hebben de klant en zijn gasten met een privé jet van Antwerpen naar Zwitserland gebracht om van daaruit met een helikopter naar de plaats van bestemming in Oostenrijk te vliegen. Daar hebben ze een paar dagen gelogeerd en konden ze volop van onder meer het skiën genieten. Op een bepaald moment hebben wij een picknick ingericht op een plek waar de gasten vanaf de piste naartoe konden skiën. Onze mensen zijn met z'n achten enkele uren druk in de weer geweest om een baan te maken, sneeuw te ruimen, de juiste meubelen ter plaatste te brengen, enz. De gasten hebben dan uitgebreid geluncht op een handgeknoopt Perzisch tapijt en kregen onder meer kaviaar, kreeft en champagne voorgeschoteld. Kortom : werkelijk alle luxe was aanwezig! Voor ons was het zonder een een mooie uitdaging om een schitterende locatie met een mooi uitzicht te vinden die niet alleen rustig was, maar ook vlot bereikbaar voor de skiërs. En doorgaans moeten we eten koel houden, daar was het net omgekeerd en moesten we er zorg voor dragen dat de exquise gerechten niet bevroren. Het heeft ons veel voorbereiding gekost, maar het resultaat was echt tiptop met een tevreden klant tot gevolg".