Brugse VIP & Butler Services wint als eerste belg brons bij the international business awards

Krant West Vlaanderen 19 augustus 2016

Brugse VIP & Butler Services wint als eerste belg brons bij the international business awards

12/09/2018 - 09:28

Terwijl in Rio de beste atleten op zoek zijn naar eremetaal en internationale erkenning, sleepte VIP & Butler Services uit Brugge brons in de wacht. Zaakvoerder veroverde de bronzen Stevie Award in de categorie "startup of the year" van de prestigieuze International Business Awards. In de dertienjarige geschiedenis van dit internationaal businessmodel is het de eerste keer dat een Belg in de prijzen valt.

Voor Kristiaan Polgar, zaakvoerder van VIP & Butler Services, is de bronzen Stevie Award een bekroning voor het geleverde werk.

"Natuurlijk ben ik bijzonder trots en tegelijk ook verrast met deze internationale onderscheiding. Nooit had ik gedacht dat we met ons team na twee jaar van hard werken al een internationale prijs zouden winnen. Dit is echt voor ons de kers op de taart."

De winnaars van een Stevie Award worden bepaald door de gemiddelde scores gegeven door meer dan 200 zakelijke juryleden na een beoordelingsproces dat liep van mei tot en met begin augustus. The International Business Awards hebben over heel de wereld een enorme impact. De IBA's van 2016 ontvingen inzendingen uit meer dan zestig landen. Een recordaantal van meer dan 3.800 nominaties van organisaties uit nagenoeg elke sector werd dit jaar ingediend in een ruime waaier aan categorieën. VIP & Butler Services won in de "startup of the year" categorie voor dienstverlenende bedrijven. De naam van de prijs, Stevie, komt van het griekse woord voor "gekroond". Deze prijs zal officieel uitgereikt worden aan de winnaars tijdens een galabanket in het Cavaliere Waldorf Astoria Hotel in Rome op 21 oktober. Uiteraard telt Kristiaan Polgar nu al de dagen af om de prijs over enkele maanden persoonlijk in ontvangst te mogen nemen.

Teamwerk

De commentaren van de internationale jury voor VIP & Butler Services waren uiterst lovend. Vooral de creativiteit waarmee het bedrijf erin geslaagd is om de lat rond persoonlijke dienstverlening hoger te leggen, werd door de jury bijzonder in de verf gezet.

"Kristiaan Polgar : ik ben enorm blij dat de jury erkent dat we erin geslaagd zijn om ons niveau nog omhoog te tillen en de absolute perfectie na te streven. Ik wist dat we goed bezig waren, maar dat dit nu ook internationaal erkend wordt, is een echte opsteker."

"Wanneer ik die commentaren van die juryleden lees, springt er voor mij toch ook uit hoe onze klanten, die ze blijkbaar ook bevraagd hebben, zo tevreden zijn over de kwaliteit die we leveren. En dat is toch voor ons het belangrijkste."

"Ik zou ook graag heel ons team en onze toegewijde partners willen bedanken. Zonder hen was dit nooit mogelijk geweest."