Persberichten

Media

Butler worden? Ga naar Academy

15/11/2018 - 11:52

In Beernem start een nieuwe opleiding voor butlers en persoonlijke assistenten. Het is de vaak bekroonde butler Kristiaan Polgar die samen met zijn vennoot Fernando Pauwels de Academy opstart. Er is een tekort aan goed geschoold personeel, vinden ze. In veertien weken krijg je er alle kneepjes van het vak aangeleerd. Prijskaartje van de opleiding : zo'n 9.000 eruo.

Lees meer

Discrete dienstverlening op maat van de klant

23/10/2018 - 15:23

Op zoek naar een op en top professionele kracht die alles wat moet gebeuren op de achtergrond in goede banen leidt. Iemand die zich onzichtbaar kan maken, maar ook zichtbaar aanwezig kan zijn waar en wanneer dat nodig is? Dan bent u bij VIP & Butler Services aan het juiste adres. "Wij staan garant voor een gepersonaliseerde dienstverlening op maat", vertelt Kristiaan Polgar, Managing Director en Hoofdbutler.

Lees meer

Wij doen zoveel meer dan het stofje van de vest vegen of afwassen

25/09/2018 - 15:04

We dromen allemaal wel eens dat kaboutertjes het huis komen opruimen, dat Mr. Proper himself de afwas voor zijn rekening neemt en dat butler James met piekfijn uitgedost pak de deur van een glimmende limousine voor je opent. De eerste twee visioenen kan je rustig naar het rijk der fabelen sturen, de derde mogelijkheid ligt gelukkig een stuk dichter bij de gezonde realiteit. We trokken een werkdag lang mee in het spoor van de Antwerpse butler Kristiaan Polgar en kwamen tot de conclusie dat een butler een onzichtbaar persoon in actie is.

Lees meer

Veel eremetaal voor Brugse regio op Horeca Awards

12/09/2018 - 10:38

Onze regio behaalde goud, zilver en brons op de Horeca Awards in het Antwerpse San Marco Village.

Lees meer

Brugse VIP & Butler Services wint als eerste belg brons bij the international business awards

12/09/2018 - 09:28

Terwijl in Rio de beste atleten op zoek zijn naar eremetaal en internationale erkenning, sleepte VIP & Butler Services uit Brugge brons in de wacht. Zaakvoerder veroverde de bronzen Stevie Award in de categorie "startup of the year" van de prestigieuze International Business Awards. In de dertienjarige geschiedenis van dit internationaal businessmodel is het de eerste keer dat een Belg in de prijzen valt.

Lees meer
Abonneren op Media