Private concierge & lifestyle management services

"Exclusive is all Inclusive"

Lifestyle Management voor particulieren

Tijd is kostbaar en vluchtig. Integreer VIP & Butler Services in jouw levensstijl, en geniet meer van het leven.

Exclusief Vervoer & Transport

Exclusief Vervoer & Transport

Wil jij in stijl vervoerd worden? Dat is bij ons mogelijk. Reis per privéjet, helikopter, auto of yacht. Wat je ook kiest, wij zorgen voor een aangename reis tot geheel in de puntjes verzorgd!

Lees meer
Tickets

RESERVATIE & TICKET

Heb je weinig tijd om tickets te boeken? En wil je front row? Of blijken de tickets toch helaas uitverkocht te zijn? Maak nu gebruik van ons ticket management.

Lees meer
Eten en drinken

RESTAURANT & PRIVATE DINING

Een gezellige avond voor u verzorgen met familie, vrienden of partner, daar staan we voor bekend. Een etentje in een sterrenrestaurant of hebt u liever een bistro of favoriet restaurant, wij zorgen dat u zonder zorgen kunt genieten van een plaatsje in de drank of eetgelegenheid naar uw keuze.

Lees meer
Huishoudmanagement

Huishoudmanagement

Een huis netjes op orde houden kost enorm veel tijd. De tijd die je overhoudt besteed je uiteraard liever aan andere zaken. Bij VIP & Butler Services begrijpen we dit heel goed.

Lees meer
Reizen

Reizen

Paardrijvakanties, zee-of riviercruises, zakenreizen & incentives, reizen met gezin of een op maat uitgewerkte rondreis.... wij garanderen dat u zorgeloos en zonder stress van uw vakantie of reis kan genieten. Alles geregeld van A tot Z.

Lees meer
Vastgoed

VASTGOED

Bent u op zoek naar vastgoed om te kopen of te huren? Heeft u interesse om in immobiliën te beleggen? Wij gaan voor u op zoek naar een villa, kasteel, chalet, appartement of nieuwbouwproject.

Lees meer
Winkels

STYLE & FASHION

Laat u het winkelen liever aan anderen over of krijgt u graag wat advies van kenners in hun vak?

Lees meer
Picknick

Picknick met butler

U wilt uw geliefde verrassen met een romantische picknick? U plant een zomerse picknick met vrienden? Of liever 's avonds bij een kampvuur met livemuziek? U denkt aan een picknick als afsluiter van een teambuilding event? Of u ziet in de picknick wel een originele familie-uitstap? Een picknickarrangement volledig op maat!

Lees meer
Personal assistant

Persoonlijk assistent

Een personal assistant helpt u met de meest uiteenlopende taken zodat u uw tijd kan spenderen aan wat u zelf het belangrijkst vindt.

Lees meer
Toeristische en culturele bezoeken

KUNST & CULTUUR

Maak kennis met de mooiste Europese steden en monumenten onder begeleiding van onze chauffeur en/of een professionele gids. U beleeft de stad of bezienswaardigheid helemaal anders onder deskundige begeleiding door iemand die het verhaal erachter boeiend en interessant weet over te brengen.

Lees meer
Feesten & Evenementen

Feesten & Evenementen

Feest of event in het vooruitzicht? Ons team van professionals maken al uw wensen en dromen waar! Geniet zonder stress van uw feest of evenement, wij zorgen voor de volledige uitwerking en coördinatie.

Lees meer