HUISHOUDMANAGER

Een huishouden runnen en organiseren vraagt veel tijd. Tijd die u kunt besparen door een beroep te doen op een huishoudmanager of butler. Hij is een multigetalenteerde, praktisch ingestelde persoon die allerlei taken op verschillende gebieden beheerst. Zijn activiteiten zijn er op gericht om u te ontzorgen. Absolute discretie garandeert uw privacy.

Onze huishoudmanagers nemen zowel de moderne taken alsook de traditionele taken op zich.Tot de moderne taken rekenen we het algemeen management van een huis of landgoed en de supervisie van andere personeelsleden. Hij vervult de rol van persoonlijk assistent en beheert de familieagenda. Tevens fungeert hij als chauffeur, organiseert en coördineert je evenementen.
Tot de traditionele taken rekenen we de formele tafelbediening en het serveren van dranken. Daar hoort ook het beheer van de wijnkelder bij. Ook het organiseren van jachten en het bijhorende onderhoud van de wapens behoort tot het takenpakket van de huishoudmanager. Net zoals het poetsen van zilver en het verzorgen van uw antiek en kunstwerken volgens de regels van de kunst.