Huishoudmanagement

Huishoudmanagement

Een huis netjes op orde houden kost enorm veel tijd. De tijd die je overhoudt besteed je uiteraard liever aan andere zaken. Bij VIP & Butler Services begrijpen we dit heel goed.

Onze huishoudmanager helpt je graag bij het regelen van alle taken in en rondom het huis. Denk aan huishoudhulp, schoonmaak, boodschappen doen, koken, schilderwerken, klusjesdienst, dakwerkzaamheden, tuinaanleg en kinderopvang. Wij zorgen dat alle opdrachten professioneel worden uitgevoerd.

Een goed huishoudmanagement zorgt er namelijk voor dat alles perfect geregeld is en er verder geen omkijken naar is. Zo kun je nog meer tijd spenderen aan dierbaren en zaken die er toe doen.

Schoonmaak

INTERIEURVERZORGING

U heeft een drukke en tijdrovende job. Een schoonmaakster of schoonmaker in huis is al lang geen overbodige luxe meer. Ervaar het geluk van uw persoonlijke huishoud(st)er in huis of op uw bedrijf.

Lees meer
TUINAANLEG & TUINONDERHOUD

TUINAANLEG & ONDERHOUD

Voor tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinarchitectuur of renovatie van je tuin kan je beroep doen op ons team. Wij staan garant voor de opvolging en totaalrealisatie van uw droomtuin. We realiseren al uw ideeën gaande van compacte, gezellige stadstuinen tot totaalprojecten. 

Lees meer
INTERIEUR & DECORATIE

INTERIEUR & DECORATIE

Ons team van interieurarchitecten en decorateurs volgen de trends op de voet. Zij zorgen dat je stijl volledig uitgewerkt wordt of het nu modern, landelijk, retro of een mix van invloeden is.

Lees meer
ONDERHOUD & HERSTELLING

ONDERHOUD & HERSTELLING

Veelzijdige klusjesmannen en professionele techniekers zorgen dat alle karweien, onderhoud en herstellingen vakkundig uitgevoerd worden. Zowel kleine karweien maar ook volledige opknapwerken behoren tot hun takenpakket. Periodiek onderhoud van toestellen, het reinigen van dakgoot of kleine onderhoudswerken van uw tuin worden zorgvuldig ingepland en uitgevoerd.

Lees meer
VERBOUWING & RENOVATIE

VERBOUWING & RENOVATIE

Verbouwingen en renovaties wil je natuurlijk zo goed en snel mogelijk uitgevoerd zien. Je kan vertrouwen op ons team van vakmensen voor al je kleine en grote werken. Een stappenplan en budgetering wordt opgemaakt voor je gemoedsrust.

Lees meer
BABYSIT & KINDEROPPAS

Babysit & Kinderoppas

Bent u steeds aan het puzzelen met naschoolse activiteiten, kinderoppas, babysitdiensten of grootouders? U wilt een avondje uit of een weekendje weg plannen, maar u heeft geen opvang. U wilt de zekerheid dat uw kinderen met een gerust gevoel kan achterlaten.

Lees meer
Huishoudmanager

HUISHOUDMANAGER

Een huishouden runnen en organiseren vraagt veel tijd. Tijd die u kunt besparen door een beroep te doen op een huishoudmanager of butler. Hij is een multigetalenteerde, praktisch ingestelde persoon die allerlei taken op verschillende gebieden beheerst. Zijn activiteiten zijn er op gericht om u te ontzorgen. Absolute discretie garandeert uw privacy.

Lees meer