Helikopterdiensten

Zo vrij als een vogel

Helikopterdiensten

Een helikopter nodig voor een evenement, personenvervoer, een foto- en filmvlucht of een (speciaal) transport? Wij verlenen deze diensten met diverse helikopters. Bovendien regelen wij de noodzakelijke vergunningen bij de juiste instanties om op een door u gekozen locatie te mogen landen en opstijgen. Zo geniet u zorgeloos én in stijl van de voordelen die een helikopter u biedt.

Luchtdopen

Altijd gedroomd van een helikoptervlucht? Tijdens een luchtdoop maken u en uw passagiers kennis met het helikoptervliegen tijdens een korte maar spectaculaire vlucht. Een unieke ervaring!

Taxivluchten

Wenst u zich snel en efficiënt te verplaatsen? U wordt thuis of op het bedrijf opgehaald en daarna afgezet op de door u gekozen locatie. Combineer comfort en efficiëntie en verplaats u in alle luxe. Wist u trouwens dat een taxivlucht 100% fiscaal aftrekbaar is?

Restaurantvluchten

U wil op een unieke en stijlvolle manier op restaurantbezoek gaan? Onze piloot haalt u en uw gasten op bij u thuis, op het bedrijf of op de luchthaven. U beleeft een mooie vlucht en landt bij het restaurant van uw keuze. Zo komt u aan in stijl.

Rondvluchten en sightseeing tours

Ontdek een bepaalde stad of plaats vanuit de lucht. U en uw gezelschap genieten vanuit de helikopter van een fantastisch zicht. Dit vergeet u nooit meer.

Wenst u een helikopter te huren?

Contacteer ons voor een helikoptervlucht