Etiquette voor kinderen

Etiquette voor kinderen

Met een correcte houding kijken kinderen anders tegen sociale en professionele situaties aan. Ze treden zelfzeker en met de juiste ingesteldheid de toekomst tegemoet. Kinderetiquette legt mee de basis voor een mooie toekomst.

Kinderetiquette

Tijdens de etiquette workshop leren kinderen de kracht van etiquette appreciëren. Ze ontdekken etiquette als een waardevol hulpmiddel waar ze de rest van hun leven de vruchten van plukken.

Op een interactieve manier en met rollenspelen leren ze correcte omgangsvormen aan. We stimuleren beleefdheid, respect en correcte manieren. Allemaal eigenschappen die kinderen voorbereiden op hun latere leven als volwassene. Weten hoe ze zich dienen te gedragen in specifieke situaties geeft hun zelfzekerheid een boost. Uiteraard vinden de lessen plaats in een aangename sfeer van positieve aanmoediging.

We raden de kinderen aan om gepaste kledij te dragen tijdens de etiquetteles. Dat stimuleert het inlevingsvermogen van de kinderen.

Met deze cursus mikken we zowel op groepen zoals scholen, als op individuele deelnemers. Voor groepen organiseren we workshops of etiquettedagen op maat. Individuele deelnemers kunnen zich ook inschrijven voor een van de workshops in de schoolvakanties.

U kiest voor een workshop van 2 à 3 uren of voor een volledige dag waarin we nog dieper ingaan op de materie.
Leeftijdsgroepen: 5-8 jaar, 7-12 jaar, 12-18 jaar

Inhoud

  • Voorkomen & hygiëne
  • Moderne manieren en social etiquette
  • Tafelmanieren
  • Zelfzeker communiceren
  • Gedrag
  • Nieuwe mensen leren kennen
  • dankjewel-kaartjes schrijven

Duur: 2-3 uren of ganse dag
Prijs individueel: vanaf 250 euro
Groepen: op aanvraag
Locatie: Brugge of op locatie
Optie: catering

Voordrachten voor scholen: GRATIS

Interesse in kinderetiquette?

Schrijf u hier in