There are no traffic jams along the extra mile

Chauffeursdiensten

Op zoek naar een directiechauffeur voor enkele uren, een week of maand(en),...? Wil u zorgeloos naar de luchthaven gebracht worden? Organiseert u een event met shuttledienst of valet service? Moeten onze parkingboys (butlers) voor een vlotte en ordelijke manier het parkeren coördineren?

VIP luchthavenvervoer

Luchthavenvervoer

Reis in stijl van en naar de luchthaven. Ervaar het comfort van onze laatste nieuwe wagens. Ontdek onze VIP Meet & Greet Service en onze Superior VIP Service.

Lees meer
Privéchauffeur

Privéchauffeur

Als VIP chauffeur zijn wij er van bewust dat het belangrijk is om op tijd te arriveren op uw bestemming. Daarnaast zal uw chauffeur steeds in de buurt zijn zodat u nergens hoeft te wachten op vervoer. Wij beschikken over een groot en exclusief wagenpark om aan elke vraag te kunnen voldoen. U kan op ons rekenen voor zowel binnen- als buitenlandse opdrachten.

Lees meer
Wagenpark

Wagenpark

Een stijlvolle wagen, een sportief model, een klassiek model, een oldtimer of een elektrische luxewagen. Verschillende types sluiten aan bij verschillende gelegenheden. Daarom bieden wij een erg uitgebreid gamma wagens aan voor personenvervoer. Ongetwijfeld hebben we precies die wagen voor u die u nodig heeft.

Lees meer
Toeristische en culturele bezoeken

Toeristische en culturele bezoeken

Maak kennis met de mooiste Europese steden en monumenten onder begeleiding van onze chauffeur en/of een professionele gids. U beleeft de stad of bezienswaardigheid helemaal anders onder deskundige begeleiding door iemand die het verhaal erachter boeiend en interessant weet over te brengen.

Lees meer
Shuttle service

Shuttle service voor evenementen

Ligt de parking te ver van het evenement en wenst u niet dat uw bezoekers zich te voet moeten verplaatsen? Moet er een afstand overbrugd worden door uw gasten? Wij denken mee welke oplossing hiervoor het meest geschikt is. Wij beschikken over een vloot van personenwagens, minibussen of touringcars die hiervoor ingezet kunnen worden.

Lees meer
Voiturier - parkeerservice

Valet parking service - Voiturier

De valet parking service zorgt voor een stijlvol begin en einde van uw evenement. Onze parkeerdiensten zorgen voor het puntje op de 'i' bij een receptie, een trouwfeest, een rouwdienst, een kerkdienst of een bedrijfsevenement.

Lees meer

Op zoek naar een professionele chauffeur?

Reserveer hier uw chauffeursdiensten