Butlerdiensten

VIP & Butler Services levert een breed gamma aan diensten zowel voor privépersonen als voor professionele partners zoals bedrijven, hotels en B&B's.

HOTELBUTLER

Tijdens uw verblijf op hotel vervult de butler de rol van persoonlijk assistent. Vanuit een uitgebreide opleiding in etiquette levert hij steeds een persoonlijke service op een discrete en subtiele manier. Hij staat altijd klaar om u te helpen en te dienen en anticipeert op al uw wensen en verlangens.

Lees meer

HUISHOUDMANAGER

Een huishouden runnen en organiseren vraagt veel tijd. Tijd die u kunt besparen door een beroep te doen op een huishoudmanager of butler. Hij is een multigetalenteerde, praktisch ingestelde persoon die allerlei taken op verschillende gebieden beheerst. Zijn activiteiten zijn er op gericht om u te ontzorgen. Absolute discretie garandeert uw privacy.

Lees meer

BUTLER HUREN

Iedereen droomt van een dag zonder zorgen. Huur een persoonlijke butler voor je event of een privéfeest. Geef je gasten een onvergetelijke ervaring tijdens een stijlvolle huwelijksfeest, communie -of lentefeest, jubileum, of opening van een zaak. Persoonlijke service is gegarandeerd.

Lees meer

Shopping butler

Een origineel cadeau voor moederdag, secretaressedag, verjaardag, Valentijn,...? Deze exclusieve service van een shopping butler vormt een onvergetelijk geschenk voor wie u dierbaar is of voor wie u oprecht in de bloemetjes wil zetten. Onze butler tilt uw shoppingervaring naar een hoger niveau.

Lees meer

Extra personeel

Hebt u nood aan professionele ondersteuning of kampt u met personeelstekort? Moet u een onvoorziene drukke periode overbruggen? Heeft u behoefte om tijdelijk personeel te vervangen of moeten er specifieke taken uitgevoerd worden tijdens een evenement?

Lees meer

Picknick met butler

U wilt uw geliefde verrassen met een romantische picknick? U plant een zomerse picknick met vrienden? Of liever 's avonds bij een kampvuur met livemuziek? U denkt aan een picknick als afsluiter van een teambuilding event? Of u ziet in de picknick wel een originele familie-uitstap? Een picknickarrangement volledig op maat!

Lees meer