Butlerdiensten

VIP & Butler Services levert een breed gamma aan diensten zowel voor privépersonen als voor professionele partners zoals bedrijven, hotels en B&B's.

Hotelbutler

Hotelbutler

Tijdens uw verblijf op hotel vervult de butler de rol van persoonlijk assistent. Vanuit een uitgebreide opleiding in etiquette levert hij steeds een persoonlijke service op een discrete en subtiele manier. Hij staat altijd klaar om u te helpen en te dienen en anticipeert op al uw wensen en verlangens.

Lees meer
Huishoudmanager

Huishoudmanager

Op zoek naar een vertrouwenspersoon die uw huishouden regelt?

Lees meer
Butler voor een dag

Butler voor een dag

Tenminste 1 dag zonder zorgen? U kan ons inzetten voor verschillende taken tijdens een professioneel event of een privéfeest zoals een huwelijk, een communiefeest, een jubileum, enz. Wij garanderen flexibiliteit en persoonlijke service.

Lees meer
Shopping butler

Shopping butler

Een origineel cadeau voor moederdag, secretaressedag, verjaardag, Valentijn,...? Deze exclusieve service van een shopping butler vormt een onvergetelijk geschenk voor wie u dierbaar is of voor wie u oprecht in de bloemetjes wil zetten. Onze butler tilt uw shoppingervaring naar een hoger niveau.

Lees meer
Diensten voor hotels, B&B's en vakantieparken

Extra personeel

Hebt u nood aan professionele ondersteuning of kampt u met personeelstekort? Moet u een onvoorziene drukke periode overbruggen? Heeft u behoefte om tijdelijk personeel te vervangen of moeten er specifieke taken uitgevoerd worden tijdens een evenement?

Lees meer
Picknick

Picknick Butler Service

U wilt uw geliefde verrassen met een romantische picknick? U plant een zomerse picknick met vrienden? Of liever 's avonds bij een kampvuur met livemuziek? U denkt aan een picknick als afsluiter van een teambuilding event? Of u ziet in de picknick wel een originele familie-uitstap? Een picknickarrangement volledig op maat!

Lees meer