Straal klasse uit met een butler

"Invisibly Present"

butler huren voor bedrijven

Straal klasse en kwaliteit uit en maak diepe indruk op uw klanten, gasten en medewerkers. Bezorg ze onvergetelijke ervaringen die hun hele leven bijblijven. Uitmuntendheid is wat u van ons kunt verwachten. Wij leveren professionele diensten aan hotels, bedrijven, staatshoofden, politici, CEO’s en internationale artiesten.

ONTHAAL & GASTVRIJHEID

Laat een professionele, ervaren en gecertificeerde butler je gasten verwelkomen. Zo ben je zeker van een geslaagde eerste indruk op je genodigden.

Lees meer

HOTELBUTLER

Tijdens uw verblijf op hotel vervult de butler de rol van persoonlijk assistent. Vanuit een uitgebreide opleiding in etiquette levert hij steeds een persoonlijke service op een discrete en subtiele manier. Hij staat altijd klaar om u te helpen en te dienen en anticipeert op al uw wensen en verlangens.

Lees meer

Schoenpoetsservice

Een schoenpoetsstand tijdens een beurs of evenement? Of schoenen poetsen op kantoor? Het is een originele en exclusieve ervaring die lang zal bijblijven.

Lees meer

Chauffeur & Flight Services

Wilt u in stijl vervoerd worden? Bent u op zoek naar zakelijk of privé vervoer? Reizen per privéjet, helikopter, auto of jacht? Wij zorgen voor een aangename en zorgeloze reis.

Lees meer

Feesten & Evenementen B2B

Feest of event in het vooruitzicht? Ons team van professionals maken al uw wensen en dromen waar! Geniet zonder stress van uw feest of evenement, wij zorgen voor de volledige uitwerking en coördinatie.

Lees meer