PROFESSIONELE KINDEROPPAS MET EHBO OPLEIDING

Toevertrouwen in alle gemoedsrust

Babysit & Kinderoppas

Bent u steeds aan het puzzelen met naschoolse activiteiten, kinderoppas, babysitdiensten of grootouders? U wilt een avondje uit of een weekendje weg plannen, maar u heeft geen opvang. U wilt de zekerheid dat uw kinderen met een gerust gevoel kan achterlaten.

VIP & Butler Services biedt actieve kinderoppas- en babysitdiensten aan. We begrijpen uiteraard dat je je kind niet aan eender wie toevertrouwt. Daarom screenen wij grondig de achtergrond van elk van de medewerkers en onderzoeken hun referenties. We kennen onze medewerkers dan ook als erg verantwoordelijke, ervaren en betrouwbare personen aan wie je in alle vertrouwen jouw kinderen kunt toevertrouwen.

Je kan op ons rekenen voor een eenmalige gelegenheid of voor langere termijn. Een avondje uit bijvoorbeeld. Of een weekendje weg. Maar ook voor die vaste avondvergadering in de week bieden we een oplossing. Bedrijven, hotels en evenementenbureau's kunnen ons inschakelen voor het organiseren van een leuke kinderhoek met begeleiding. Op die manier beleven de kinderen een leuke tijd, terwijl de volwassenen ongestoord hun programma doorlopen.

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

  • PROFESSIONEEL
  • EHBO OPLEIDING
  • ACHTERGROND SCREENING
  • PASSIE