Babysit - kinderoppas

Uw kinderen verdienen enkel het beste

Babysit - kinderoppas

U plant een avondje uit? Een weekendje weg? U wenst kinderanimatie tijdens uw feest of opendeurdag? Onze professionele kinderoppas- en babysitdiensten bezorgen uw kinderen fijne momenten.

VIP & Butler Services biedt actieve kinderoppas- en babysitdiensten aan. We begrijpen uiteraard dat u uw kind niet aan eender wie toevertrouwt. Daarom screenen wij grondig de achtergrond van elk van de medewerkers en onderzoeken hun referenties. We kennen onze medewerkers dan ook als erg verantwoordelijke, ervaren en betrouwbare personen aan wie u in alle vertrouwen uw kinderen kunt toevertrouwen.

U kunt op deze diensten rekenen voor een eenmalige gelegenheid of voor langere termijn. Een avondje uit bijvoorbeeld. Of een weekendje weg. Maar ook voor die vaste avondvergadering in de week bieden we een oplossing. Bedrijven en evenementen kunnen ons inschakelen voor het organiseren van een leuke kinderhoek met begeleiding. Op die manier beleven de kinderen een leuke tijd, terwijl de volwassenen ongestoord hun programma doorlopen.

Wilt u een babysit of kinderoppas boeken?

Contacteer ons