Schoenpoetsservice

Kom stralend voor de dag

Schoenpoetsservice

Een schoenpoetsstand tijdens een beurs of evenement? Of schoenen poetsen op kantoor? Het is een originele en exclusieve ervaring die lang zal bijblijven.

De kleren maken de man, maar zonder mooi gepoetste schoenen gaat die vlieger niet op. Een mooi paar schoenen maakt uw outfit namelijk helemaal af en bewust of onbewust hebben mensen dat in de gaten. Onze schoenpoetsservice geeft uw schoenen opnieuw glans zodat u er piekfijn uitziet.VIP Services komt bij u langs op kantoor of tijdens een evenement of beurs. Wij brengen luxeproducten mee om bij u ter plaatse de schoenpoetsservice te voorzien.

Schoenen poetsen tijdens een beurs of evenement

Op zoek naar een eye-catcher voor uw beursstand of event? Met een schoenpoetsbeurt verzekert u uw bezoeker van een moment van persoonlijke aandacht. Hij of zij rust even uit in een comfortabele stoel en wordt verwend met iets lekkers terwijl de schoenen professioneel gepoetst worden met luxe schoenpoetscréme. Ondertussen hebben uw verkopers alle tijd om met de klanten te praten.

Het is een aparte, exclusieve ervaring die hen nog lang zal bijblijven.

Als opvallende service draagt de schoenpoetsservice ook bij aan de beleving bij tal van andere feestelijke gebeurtenissen waarop mensen er op hun best willen uitzien. Denk aan huwelijken, productlanceringen, conferenties, klassieke concerten, galadiners en awarduitreikingen.

Schoenen poetsen op kantoor

Wij komen in uniform naar uw bedrijf of kantoor en zorgen voor een kleine stand met podium en stoel. We gebruiken uitsluitend luxe schoenpoetscréme en topmaterialen. Volgens uw wens gaan wij bij uw medewerkers langs aan hun bureau of leveren we de schoenpoetsdienst op een centrale plaats. Ook poetsen 'van-de-voet-af' behoort tot de mogelijkheden.

U wilt dat uw werknemers er piekfijn uitzien? Doe dan een beroep op onze schoenpoetsservice op regelmatige basis of eenmalig bij wijze van attentie of event.