Picknick met butler

U wilt uw geliefde verrassen met een romantische picknick? U plant een zomerse picknick met vrienden? Of liever 's avonds bij een kampvuur met livemuziek? U denkt aan een picknick als afsluiter van een teambuilding event? Of u ziet in de picknick wel een originele familie-uitstap? Een picknickarrangement volledig op maat!

Even weg van de wereld

Picknicken hoort bij vakantie. Even weg van de wereld, in goed gezelschap genieten van de gezonde buitenlucht en van een lekkere maaltijd. Absolute ontspanning! Zeker als u de hele organisatie overlaat aan de deskundige handen van een picknickbutler. Hij regelt alles voor u. Van de boodschappen tot het organiseren van de setting. Wilt u naar de picknickplaats gebracht worden met een oldtimer of een limousine? Dat kan. Ook een themawandeling of fietstocht is mogelijk.
Kortom, hij vervult al uw wensen voor een onvergetelijke picknickervaring.

Volledig op maat en zonder zorgen

Onze butler verzorgt uw picknickarrangement volledig op maat. U wilt uw geliefde verrassen met een romantische picknick? U plant een zomerse picknick met vrienden? Of liever 's avonds bij een kampvuur met livemuziek? U denkt aan een picknick als afsluiter van een teambuilding event? Of u ziet in de picknick wel een originele familie-uitstap?

Alles kan:

  • locatie en invulling in overleg
  • service tot in de puntjes geregeld
  • op maat van uw budget
Picknick op een exotisch strand
Picknick in een romantisch bos
Arabische picknick in de sneeuw
Picknick op het dak van de wereld
Picknick in de Alpen
Picknick in het park

ONZE ANDERE DIENSTEN:

BALLONVAART | HUWELIJKSAANZOEK